Err

Tu cesta : 0,00 EUR
VINS MIQUEL JANÉ
Els inicis de la història del Celler Miquel Jané, es remunten a la fi del segle XIX, data que és l'inici de l'activitat del celler. En aquelles èpoques, produïen va venir a granel i es distribuïa principalment a Cuba, gràcies a que la família era propietària d'una empresa de fragates que creuaven l'oceà. Al llarg de les generacions familiars es van adquirint finques vinícoles , entre elles la finca Calç Costas i la finca La Baltana Vella de les quals s'elaboren actualment tots els vins Miquel Jané.

L'any 2002, Josep Miquel Jané transforma el negoci del vi a granel en la venda de vi embotellat amb la seva marca pròpia: MIQUEL JANÉ. Actualment la quarta generació familiar continua liderant el negoci treballant un total de 57ha on cullen raïm de la més alta qualitat. A més, la cura pel medi ambient ha fet que canviés la manera d'elaborar el vi pel que en l'actualitat la finca és totalment ecològica. 

Ens trobem en una zona excel·lent del Penedès, a Font-rubí, l'anomenat balcó del Penedès. Estem en l'altíssim Penedès, els 650m d'altura sobre el nivell de la mar, donen als nostres vins un caràcter únic, un clima més continental i sec, fan que tinguem unes maduracions lentes i òptimes, i uns vins amb una acidesa destacada. Els sòls de les nostres finques són arcillo-calcaris i bastant profunds.
Agricultura Orgànica Reconeguda
Som un operador registrat i certificat d'acord amb la legislació europea, com s'estableix en l'article 29, apartat 1, del Reglament (CE) no 834/2007
Cultiu en sec
Com creem en la mínima intervenció, conreem sense reg. També està en línia amb les regles i regulacions de la DO Penedès.
Comptatge de sulfits baixos
Gairebé tots els vins tenen menys de 75 ppm o prop d'aquesta xifra.

PACK AMB QR PERSONALITZAT
39€
 
 
SAUVIGNON BLANC
10,50€
 
 
 
XAREL·LO 
8,20€
 
 
CLÀSSIC PENEDÈS S.BLANC
13,50€
 
 
 
CLÀSSIC PENEDÈS PARELLADA
12,50€
 
 
BALTANA ROSADO
8,80€
 
 
SYRAH 
10,50€
 
 
MASÍA CAL COSTAS
13,50€
 
 
 
 
Reserva Ahora