Err

Tu cesta : 0,00 EUR

RUTES EN BICI ENTRE VINYES

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Gaudiu d'una jornada completa amb la ruta en bicicleta convencional que li permetrà conèixer el Penedès al seu ritme. Explori els paisatges i vinyes de la regió a través d'aquest recorregut fotogràfic únic. 
 
Després de fer la visita completa a celler amb degustació i tast de vins es realitza la ruta en bici. També, podrà escollir realitzar la ruta en bicicleta elèctrica pagant un suplement de 5 € / persona.
 
Rutes recomanables:

Ruta llarga de 13 km
Ruta curta de 4 km
INCLOU
 
- Lloguer de bicicleta durant 2h per fer la ruta lliure per les vinyes.
- Visita completa al celler amb degustació i tast de vins o dinar al restaurant 
 
 
QUAN
 
Dissabtes i diumenges
 
Visita a celler de 11h a 13:45h
 
Ruta en bici a les 16:30h
ON
 
Visita a celler: 
Masía Cal Costas S/N
08736 Guardiola de Font-Rubí
Barcelona  
 
 
Ruta en bici: 
BIKEMOTIONS
Estación de tren de Lavern-Subirats
08739 – SUBIRATS (Barcelona)
RUTA EN BICI + VISITA COMPLETA A CELLER 
 
50€/persona 
 
RUTA EN BICI + DINAR
 
63€/persona 
 

Contracte de lloguer de bicicleta a signar el dia de l'activitat
El client es compromet a responsabilitzar-se dels possibles danys o pèrdua de bicicleta (s) o cadenats durant el període de lloguer i compensarà a l'empresa de lloguer de bicicletes pels costos totals de reparació o de reemplaçament de tot el material llogat (en cas de robatori sempre s'ha d'adjuntar la denunciapolicial). Preu a pagar per bici no retornada: 400 € bicicleta normal, 200 € bicicleta de nen i per cadenat no retornat o perduda de clau: 20,00 €. L'empresa de lloguer de bicicletes no es responsabilitza per cap dany personal o a altres causats per l'ús de la bicicleta (s) llogada. Aquest contracte es regeix per la llei espanyola. En cas de conflicte se sotmetrà a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona, Espanya. Les normes de trànsit s'han de respectar, és la vostra responsabilitat i obligació. adjuntar la denunciapolicial). Precio a pagar por bici no retornada : 400€ bicicleta normal, 200€ bicicleta de niño y por candado no devuelto o perdida de llave: 20,00 €. La empresa de alquiler de bicicletas no se responsabiliza por ningún daño personal u a otros causados por el uso de la bicicleta(s) alquilada. Este contrato se rige por la ley española. En caso de conflicto se someterá a la jurisdicción de los juzgados y tribunales de Barcelona, España. Las normas de tráfico se deben respetar, es vuestra responsabilidad y obligación.
 
Reserva Ahora